Bag om virksomheden

Om virksomheden


Vi er en veletableret virksomhed, der har eksisteret siden 2012. Fokus er på webbaserede administrationspaneler, intranet og andre specialløsninger. Vores styrke ligger i at se løsninger, hvor andre kun ser problemer og udfordringer. Vi søger den simple løsning, som du ikke skal uddannes til, men rent intuitivt ved hvordan virker.

Vi sælger ikke hyldevarer, men elsker at hjælpe virksomheder med konkrete problemer. Vi arbejder blandt andet med digitalisering af arbejdsprocesser, optimering og integration på tværs af hjemmeside, regnskabsprogram og CRM-software.

I det følgende kan du læse lidt om os, der står bag virksomheden.


Morten Eskildsen


Grundlægger og ejer af MDevelopment ApS. Jeg har programmeret igennem mange år. På et tidspunkt begyndte jeg at arbejde for diverse mindre virksomheder. Det udviklede sig, og efter en håndfuld år blev det til MDevelopment - først som enkeltmandsvirksomhed og siden som selskab.

Jeg brænder for at lave smarte løsninger på alverdens problemer. Uanset om der er tale om digitalisering, sms, integrationer, Active Directory, DanDomain, kontrolpaneler eller noget helt andet.

Vigtigst for mig er blot, at løsninger og produkter bliver simple og letanvendelige.


Johan Hempel Bengtson


Johan er meget interesseret i alt, der har noget med IT at gøre, og elsker at finde ud af, hvordan ting virker. Derved har jeg en del års erfaring med sikkerhedstesting af webapplikationer samt mobile applikationer.

Dette inkluderer at finde måder, hvorpå man kan snyde, misbruge applikationen eller direkte fremskaffe sig adgang til personfølsomme oplysninger.

Derudover har jeg erfaring med Linux - både som primær operativ system samt opsat som server computere.