Referencer

Zoo

Københavns Zoologiske Have - Intranet

Et større projekt, der dækker over et intern system til medarbejderne. Systemet giver i sin nuværende form mulighed for bl.a. at administrere opgaver, bygnings-, rum- og vvsinformationer, foderbestilling, måledata, dyreregistrering og køretøjer.

3R Kontor

3R Kontor - Forbedret DanDomain kontrolpanel

Kunden brugte store mængder af tid, på blot at navigere rundt i sit kontrolpanel fra DanDomain. Ved hjælp af en integration over DanDomains API udviklede vi et helt nyt kontrolpanel, som kunden kunne anvende i stedet for.

Læs mere om casen her
SensorClip

SensorCLIP - CRM-software

SensorCLIP havde behov for et simpelt system til håndtering af leads og abonnementsstyring for solgte produkter. Alle virksomhedens kunder og historik herfor er således lettilgængeligt i systemet.

Operation IT

Operation IT - Kørselsregnskab og fakturering

For at skære ned på den administrative del af arbejdet med at være kørende konsulent, fik Operation IT udviklet et system, der kunne oprette og bogføre fakturaer til kunderne med et enkelt klik. Information om kørsel trækkes fra ABAX, behandles og overføres hernæst med kundens oplysninger til E-conomic.

Lækagesporing Nord

Lækagesporing Nord - Simpelt intranet

Efter at have været ude ved en kunde, er der behov for at udskrive en sporingsrapport med billeder. Systemet kan ud fra afkrydsninger og forhåndsvalg selv sammenstykke disse rapporter. Dette giver nu et enkelt og konsistent udsende.

vvsnetsalg

VVSnetsalg - Backend rutiner

VVSnetsalg driver en webshop og havde behov for at lave noget databehandling for deres produkter.